Activation problem

All about the program

Activation problem

Postby aimhere » 24 Feb 2018, 12:07

Hi,

I recently updated my VTM to the latest version (11.0.0.0, previously I had been running 10.something). After the update, I've been having problems getting the program to activate my silver status. It keeps coming up as "common". My activation key is (still) in the program folder.

Did something change re: activation in the new version? How can I resolve this?

aimhere
aimhere
 
Posts: 8
Joined: 06 Jul 2015, 15:09

Re: Activation problem

Postby admin » 24 Feb 2018, 21:32

Hi,

It looks like your Serial has been changed.
Please send me your new Serial (press F4 hotkey in the program and copy it).

Your case is described in FAQ (first question):
viewtopic.php?f=7&t=24
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 541
Joined: 03 Jun 2014, 19:14

Re: Activation problem

Postby aimhere » 26 Mar 2018, 16:18

I think I figured out what was wrong. Somehow, the latest version of VTM I installed got placed on my D: drive, not in the "C:\Program Files (x86)" folder where the previous version was installed (and where I had thought the update would be installed). The folder on the D: drive did not have the activation file in it, which is why PVD kept coming up as "common", not "silver".

I uninstalled from the D: drive, reinstalled on C: (overwriting the old version), made sure the activation file was present, and now it correctly shows "silver" status.

I have no idea how the update got installed to :D in the first place, though.

aimhere
aimhere
 
Posts: 8
Joined: 06 Jul 2015, 15:09


Return to Video Thumbnails Maker

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest