[Request] Relative Reference When Openning From Viewer

All about the program

Re: [Request] Relative Reference When Openning From Viewer

Postby andersonnnunes » 31 Jul 2017, 19:51

Tested again, same result.

From
C:\Users\test\Desktop\A.mp4
C:\Users\test\Desktop\A.mp4.vtx

To
C:\Users\test\Desktop\B.mp4
C:\Users\test\Desktop\B.mp4.vtx

EDIT: To be more correct, this time it asks to locate video.

Tested on a clean VM, so fairly sure 10.0.0.3 was the only version installed.
andersonnnunes
 
Posts: 26
Joined: 23 Jan 2017, 07:42

Re: [Request] Relative Reference When Openning From Viewer

Postby admin » 31 Jul 2017, 20:25

andersonnnunes wrote:From
C:\Users\test\Desktop\A.mp4
C:\Users\test\Desktop\A.mp4.vtx

To
C:\Users\test\Desktop\B.mp4
C:\Users\test\Desktop\B.mp4.vtx
This case works too..

andersonnnunes wrote:EDIT: To be more correct, this time it asks to locate video.
Have you created vtx file by VTM 10.0.0.3?
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 548
Joined: 03 Jun 2014, 19:14

Re: [Request] Relative Reference When Openning From Viewer

Postby andersonnnunes » 31 Jul 2017, 21:12

Yes.

So, technically, if I send you a .vtx file, you would only need to rename it to match the name of a movie file you have and it should be possible for the viewer to open the video, correct?

If yes, try the attached .vtx that I created.
Attachments
A.zip
(172.74 KiB) Downloaded 130 times
andersonnnunes
 
Posts: 26
Joined: 23 Jan 2017, 07:42

Re: [Request] Relative Reference When Openning From Viewer

Postby admin » 01 Aug 2017, 17:30

Probably you were confused by right mouse button context menu.

I always use F1 hotkey when I want to start video from the beginning.

I tested your vtx file, and

d:\Path1\A.mp4
d:\Path1\A.mp4.vtx

F1 works well as

d:\Path1\Cyanide & Happiness - Hot Car.mp4
d:\Path1\Cyanide & Happiness - Hot Car.mp4.vtx
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 548
Joined: 03 Jun 2014, 19:14

Re: [Request] Relative Reference When Openning From Viewer

Postby andersonnnunes » 04 Aug 2017, 02:42

Right. I had no idea that F1 could be used.

Worked here. Is it possible to make it work with the "open and seek" mode also (by double clicking a frame to jump for its time on the video)? That would make it perfect. If you are still working on it, I can wait.
andersonnnunes
 
Posts: 26
Joined: 23 Jan 2017, 07:42

Re: [Request] Relative Reference When Openning From Viewer

Postby Sarabia » 04 Aug 2017, 05:58

andersonnnunes wrote:Right. I had no idea that F1 could be used.

Worked here. Is it possible to make it work with the "open and seek" mode also (by double clicking a frame to jump for its time on the video)? That would make it perfect. If you are still working on it, I can wait.


Same here Anderson, I'm keeping my fingers crossed!
Sarabia
 
Posts: 1
Joined: 28 Jul 2017, 13:45

Re: [Request] Relative Reference When Openning From Viewer

Postby admin » 05 Aug 2017, 21:38

VTM 10.0.0.4 allows you to select right file easily by using "Locate video" feature.
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 548
Joined: 03 Jun 2014, 19:14

Re: [Request] Relative Reference When Openning From Viewer

Postby andersonnnunes » 06 Aug 2017, 12:34

admin wrote:VTM 10.0.0.4 allows you to select right file easily by using "Locate video" feature.


Good for the free version. The paid version deserves to have that automated.
andersonnnunes
 
Posts: 26
Joined: 23 Jan 2017, 07:42

Re: [Request] Relative Reference When Openning From Viewer

Postby admin » 06 Aug 2017, 16:34

andersonnnunes wrote:Good for the free version. The paid version deserves to have that automated.

Sorry, did not understand your comment.

You asked for a helper when locating a video, I have added it.
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 548
Joined: 03 Jun 2014, 19:14

Re: [Request] Relative Reference When Openning From Viewer

Postby andersonnnunes » 06 Aug 2017, 19:55

admin wrote:
andersonnnunes wrote:Good for the free version. The paid version deserves to have that automated.

Sorry, did not understand your comment.

You asked for a helper when locating a video, I have added it.


Oh... lots of misunderstandings from each of us. Don't worry, we are getting there.

Now, to open a video which was renamed, the user has to use "Locate Video" and can simple press Enter - because the new path will be already on the dialog, while before the last update, it would not.

What I have wanted since from the beginning was for a simple double-click on a frame to launch the video at that frame's time, without the user having to manually find the new path.
andersonnnunes
 
Posts: 26
Joined: 23 Jan 2017, 07:42

PreviousNext

Return to Video Thumbnails Maker

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests