Search found 11 matches

by Isthor
06 Jul 2020, 11:28
Forum: Video Thumbnails Maker
Topic: Command line not working on version 15.0.0.0
Replies: 4
Views: 3746

Re: Command line not working on version 15.0.0.0

It works perfectly again, thank you so much!
by Isthor
02 Jul 2020, 06:17
Forum: Video Thumbnails Maker
Topic: Command line not working on version 15.0.0.0
Replies: 4
Views: 3746

Command line not working on version 15.0.0.0

Im using command line. Everything worked on version 14.1.0.0 and 14.2.0.0. But now on version 15.0.0.0 the process stops at 5% in console. It just stays at 5% and does nothing. No error in console or log file. Starting the process in the application works. This happens with engine 2 and LAV Filters ...
by Isthor
02 Jul 2020, 05:14
Forum: Video Thumbnails Maker
Topic: Version 14.2.0.0 ignoring 16:9 flag in anamorphic videos
Replies: 10
Views: 7854

Re: Version 14.2.0.0 ignoring 16:9 flag in anamorphic videos

Can you fix this somehow please?
Still not working with version 15.0.0.0
by Isthor
12 May 2020, 20:25
Forum: Video Thumbnails Maker
Topic: Version 14.2.0.0 ignoring 16:9 flag in anamorphic videos
Replies: 10
Views: 7854

Re: Version 14.2.0.0 ignoring 16:9 flag in anamorphic videos

Engine 2.

I tested all of them now and only Engine 2 uses the wrong aspect ratio.
I dont like the results of the other engines because they show the same thumbnails multiple times.
by Isthor
12 May 2020, 01:49
Forum: Video Thumbnails Maker
Topic: Version 14.2.0.0 ignoring 16:9 flag in anamorphic videos
Replies: 10
Views: 7854

Version 14.2.0.0 ignoring 16:9 flag in anamorphic videos

I got some PAL video recordings (720x576 anamorphic - 16:9 1024x576). After installing the latest version 14.2.0.0 the thumbnails are wrong (5:4 720x576 instead of 16:9 1024x576). Normally the thumbnails are resized from 720x576 to 1024x576 and it says "Resolution: 720x576 @ 1024x576". I had to inst...
by Isthor
15 Jul 2017, 20:53
Forum: Video Thumbnails Maker
Topic: Version 10/10.0.0.1 error while clicking on "options"
Replies: 7
Views: 13223

Re: Version 10/10.0.0.1 error while clicking on "options"

Thank you bastage!

I can confirm this, more than 12 tiles causing the error, changing back in registry and everything is normal.
by Isthor
14 Jul 2017, 23:06
Forum: Video Thumbnails Maker
Topic: Version 10/10.0.0.1 error while clicking on "options"
Replies: 7
Views: 13223

Re: Version 10/10.0.0.1 error while clicking on "options"

Yes, several times.
I also used ccleaner (registry cleaner) after deinstall.

Edit: i just deinstalled 9.1.0.0 and installed 10.0.0.1 again but in another folder and now its working again.
by Isthor
14 Jul 2017, 20:40
Forum: Video Thumbnails Maker
Topic: Version 10/10.0.0.1 error while clicking on "options"
Replies: 7
Views: 13223

Version 10/10.0.0.1 error while clicking on "options"

Today VTM giving me this error while clicking on "options" and makes it unable to change the thumbnail options because the buttons disappear. VTM worked fine yesterday. Error module is KERNELBASE.dll (windows event logs giving me this message) and I checked the integrity of all systemfiles (sfc /sca...